Om oss

Vi som skriver på sidan är samtliga intresserade av olika saker, befinner oss i olika åldrar, kommer från olika bakgrunder och bor i olika städer. Utöver detta så jobbar vi med väldigt olika saker: en är snickare, en jurist, en annan driver en städfirma medan även yrken som lärare, tandläkare och rörmokare finns representerade.

Detta är vår stora fördel. Alla olika åsikter, professioner, infallsvinklar och intressen kommer att skapa en sida som hela tiden är föränderlig och dynamisk. Varje skribent täcker in sitt eget område och skriver om detta. Det ger oss en väldigt bra träffyta som alltid kommer att falla någon på läppen.

Vill du veta mer om marknadsföring och företagande? Behöver du tips om hur man bygger en altan? Är du i behov av att komma igång med lite träning? Känner du att du behöver lite juridiska tips inför ett husköp? Har du en vän som håller på att dras in i en vårdnadstvist och vill veta mer om hur en sådan fungerar?

Allt sådant, och mycket mer, är säkerligen sådant som kommer att avhandlas här. Vi håller högt i tak, vi skriver faktabaserat och använder en passande ton i förhållande till det ämne som vi skriver om. Mycket om lite – russin ur kakan – allt mellan himmel och jord: du är välkommen!