Kategorier
Allmänt

Fler jobbchanser med Rusta och matcha

Inte alla har samma möjligheter som vi har i Sverige. Vi har ett bra system när det funkar som det ska, som backar upp oss. Som Arbetsförmedlingen som kan hjälpa till med Rusta och matcha.

Det är inte helt enkelt att första gången ge sig ut i arbetslivet och veta hur man ska göra. Vuxenvärlden är otroligt svår och kan vara väldigt komplex om man inte finner sin väg. Som tur är sitter man inte i sjön om man inte får jobb direkt. I Sverige har vi exempelvis Arbetsförmedlingen som kan stötta och även hjälpa en arbetssökande att hitta jobb. För att hitta den bästa vägen till ett jobb kan man gå med i ett program som heter Rusta och matcha. Detta finns där för att göra det enklare. Mer om det kan du läsa nedan.

Hur funkar Rusta och matcha?

Om du blir erbjuden att vara med i Rusta och matcha så finns det ingen anledning att tacka nej. Tillsammans går du och din personliga kontakt genom en kartläggning över var du befinner dig. Det vill säga, vad du har för kunskap och vad du vill jobba med. Ni sätter upp ett mål som du får hjälp att nå. Det är inte alltid enkelt att hitta alla jobb som finns ute på marknaden. Men med deras hjälp så kommer du att matchas med de jobb som stämmer för dig. Rusta och matcha är ett program som gör det enklare för dig att få ett arbete. Läs mer om rusta och matcha på den här hemsidan: rustaochmatcha.biz