Kategorier
Renovering

Hur man får hjälp med golvslipning i Stockholm

Många väljer att slipa sitt golv istället för att lägga nytt. Det är mindre stök och bök och även ett mer prisvärt alternativ. Här är lite tips om man planerar att boka golvslipning i Stockholm.

Att slipa golvet kan många gånger vara ett smidigare och billigare alternativ än att lägga nytt. Det finns mer att hämta under ytan, så att säga. Har du haft ditt parkettgolv i snart tjugo år, kan det var en bra idé att slipa det. Golvet blir som nytt igen och du kan njuta av det i säkert lika många år till. Ta reda på vad som är värt att tänka på när du ska boka golvslipning i Stockholm. Kanske är det aktuellt med slipning i mer än ett rum? Hur skyddar man allergiker? Din golvslipare har lösningarna på de flesta problem som kan uppstå, om de har lång erfarenhet i branschen.

Planera inför en golvslipning

Många gånger så kan ni låta golvsliparen själv titta på golvet och göra en bedömning av hur omfattande jobbet kommer bli. Då kan man ofta få ett kostnadsförslag också. När det kommer till förberedelser inför själva slipningen, bör man planera sitt hem så att det är beboeligt även om en slipmaskin ska in där. Tänk på att ha era viktigaste saker tillgängliga och möblera om så att det är lätt att komma åt hela golvet med slipmaskinen. Idag har de flesta moderna slipmaskiner även inbyggda dammsugare så man slipper slipdamm i bostaden.