Kategorier
Flytt

Flyttfirma Stockholm – tips från proffsen 

Det finns många saker som man måste tänka på i samband med en flytt. Här nedan har vi tagit hjälp av en flyttfirma i Stockholm för att samla några snabba tips som kan underlätta för dig – och samtidigt också ge dig en smidig och enkel flytt. 

Tipsen spänner från högt till lågt och handlar om allt från det mer praktiska till olika tjänster som man faktiskt kan använda sig av i samband med en flytt. Vi radar upp tipsen från vår flyttfirma i Stockholm – enligt följande: 

  • Rensa! Du kommer aldrig att få ett bättre läge att kapa delar av ditt bohag än i samband med en flytt. Var osentimental i den här frågan. Om du inte har använt en tröja, en jacka eller ett par jeans på tio år – hur troligt är det att du kommer att göra det? Det här kan också ge dig en extra slant. Med Blocket och Tradera – och byt och sälj-grupper på Marketplace så blir du snabbt av med dina saker. Att anordna en loppis kan även vara en både rolig och lukrativ lösning. Och, givetvis: man kan även skänka bort både möbler och kläder till olika hjälporganisationer också. 
  • Magasinering. Om du känner att du har en massa saker som du inte får plats med – men som du ändå vill ha kvar? Då är magasinering en bra lösning. En flyttfirma i Stockholm kan hjälpa dig med detta och se till att du både kan ha kakan kvar och äta den. Se till att det handlar om seriös magasinering dock: lokalerna ska vara uppvärmda och övervakade. 
  • Kartonger. Idag kan du hyra kartonger av en flyttfirma i Stockholm och – i många fall – även låna sådana mot att du anlitar samma firma för transport och bärande. Vår poäng är att en flytt som sker med flyttkartonger av god kvalitet och i samma storlek blir betydligt mer effektiv och enkel att genomföra. Antal? En formel som fungerar bra är att använda lika många kartonger som antal kvadratmeter man ska flytta från. Det låter mycket, men det brukar faktiskt stämma!