Kategorier
Renovering

Ren och fin i nytt badrum

Är du trött på ditt gamla badrum? Vill du renovera ditt badrum? Väger du fram och tillbaka om du ska renovera eller köpa helt nytt till badrummet? Här är några tips på saker du ska tänka på.

Att reparera eller renovera ett badrum kan vara något av det bästa du kan göra om du äger ett hus. Väntar du för länge kan det uppstå vattenskador och det är en skada du lätt kan vara utan. Bättre då att renovera i tid eller helt sonika slänga ut allt och köpa nytt. Men nu är det kanske inte den gamla inredningen som är bekymret utan det kan ligga i väggarna och avloppen. Då handlar det om mer är porslinet. Fuktspärrar och andra mindre kända fenomen skall fungera om ditt badrum ska anses vara helt perfekt och iordning.

Dusch och badkar

Om det är en omfattande renovering gör du bäst i att anlita någon som har koll på tillvaron när det gäller att renovera ett badrum. Det är så mycket som ska göras som inte syns när det är klart. Som till exempel en fuktspärr som gör att du kan duscha eller bada utan att bekymra dig för om det ska läcka. Det första man gör är att stryka på primer. Det är den som håller tätt. Lite senare kommer det synliga in i bilden. Kanske vill du ha en plastmatta på väggarna eller så föredrar du kakel. Den stora frågan brukar vara om du vill ha ett badkar eller om du föredrar dusch. Läs mer om badrumsrenovering badrumsrenoveringvästerås.nu