Kategorier
IT

Ta hjälp av ett konsultbolag inom IT i Stockholm

Bara för att man arbetar med internet och telesales betyder det inte att man är bra på IT. Istället kan man hyra in ett konsultbolag i Stockholm för jobbet.

Andreas hade tänkt att ta hand om sina kunder på egen hand. Det var tanken när han startade. Han tog in kunden som behövde hjälp med undersökningar och support. En i taget klarade han fint av att ta hand om kunderna på egen hand. Det var när hans kunder ville ha hjälp samtidigt som han blev lite överväldigad.

För att inte mista sina kunder bestämde han sig till sist för att anställa. Till en början skulle han ha tre stycken anställda som tog hand om hans största kund och en för att hjälpa honom med det senaste tillskottet. Han tog hjälp med att göra en annons till arbetsförmedlingen och att planera anställningsintervjuer.

Förutom det behövde han en lokal och för att få plats med flera arbetsplatser. Det var det enkla. Det svåra är att koppla ihop alla och skapa ett intranät för information mellan de anställda. Den delen hade Andreas ingen koll på. Han behövde någon som var duktig på IT för att fixa det.

Konsultbolag inom IT med bra referenser

För att vara säker på att få riktigt bra hjälp hörde sig Anders för om vad det fanns för IT-konsultbolag i Stockholm. Det tog inte lång tid innan han hittade ett företag som kändes rätt. Han bokade in ett möte för att diskutera vilka möjligheter de hade att hjälpa honom med all den IT som skulle krävas.

Mötet gick strålande och han kände genast att det var rätt för honom. De var jordnära och förklarade på ett enkelt sätt så att även han kunde hänga med. Det bästa för honom skulle vara att hyra en IT-ansvarig som kunde hjälpa med installation, underhåll och när han stötte på patrull med tekniken.

Agneta, som den IT-ansvarige hette, kom till hans lokaler och började jobba. Andreas kunde inte tro sina ögon när han kom tillbaka från förmiddagens möte. Så mycket hade hänt. Enheterna stod på plats, visserligen inte helt installerade men ändå. Allt skulle bli klart tills personalen kom på plats och Andreas kunde inte bara bli gladare.